Het begin van een lange reis…

Er moeten nog een aantal voorbereidingen gemaakt worden voor ik kan vertrekken, maar ik heb er wel echt zin in.
Binnen een drietal weken vertrek ik… 10 maanden weg naar Noorwegen!
Ik kan bijna niet wachten om mijn koffers te makken en naar de luchthaven te vertrekken!
Maar geduld is een schone kunst zeggen ze. Bovendien moet er eerst nog afscheid genomen worden. Gelukkig is er daar nog tijd voor.

Mijn gastgezin, de familie Hals, ziet er super tof uit! Ik heb drie gastzussen (23, 25, 32 jaar) en twee gastbroers (15 en 28 jaar). Ik zal mij dus waarschijnlijk nooit alleen voelen :) Mijn gastpapa is verpleger in het plaatselijke hospitaal en mijn gastmama is leerkracht Noors in de school waar ik naartoe ga (de Hadsel videregående skole ;) ). Hun hobby’s bestaan vooral uit hiking, films kijken en afspreken met vrienden. Ze wandelen heel graag in de natuur dus dat worden veel bergwandelingen :D ! Kortom, goede vooruitzichten dus…

Stokmarknes Stokmarknes

Mijn locatie Stokmarknes, Nordland, Norway.

4 reacties op “Het begin van een lange reis…

  1. Hopelijk een goede reis gehad van Oslo naar Stockmarknes.
    Toi toi voor morgen, je eerste noorse schooldag

  2. En het goeie nieuws is: dat ze dra in Stokmarkness ook zullen weten waar Ekeren te vinden is. Maar zijn er er überhaupt iets mee? Maak er een tof en amusant jaar van!

  3. Maateke, op de Lofoten kan je hele lekkere LEVERTRAAN proeven (dit kregen oma en ik elke dag van bompa). Een aanrader……????!!!!!!!
    Maak er een superjaar van jongen en SKOL.
    Dikkentoet.

Reacties zijn gesloten.